Kettingzaag kunst!

Op deze website kunt u zien wat er allemaal mogelijk is met een kettingzaag. Een oude boom stomp omgetoverd in een uil of springend paard! Een mooi tuinbeeld gezaagd uit eiken, lariks, berk of populier. Presentatie van u logo in hout. Spectaculaire opening van u nieuwe zaak, jubileum. Uitgevoerd door internationaal bekende zaag kunstenaars. Door deelname aan veel internationale wedstrijden hebben wij voor veel moeilijke opdrachten gestaan.   Door deze ervaring is geen opdracht ons te moeilijk of te gek.

icarusrus-1_thumb Eneco 4 _MG_3360 Beanstalk8klein

Beansteak

Beansteak

Ieder beeld is uniek

We kunnen afhankelijk van het soort hout, grootte en dikte in een of twee dagen een sculptuur maken. Hout is uniek. Je zult nooit twee dezelfde stukken hout vinden. Voordat ik begin met het maken van mijn sculpturen bekijk ik eerst heel goed het stuk stam wat ik tot mijn beschikking heb. Wat ik ga maken is heel erg afhankelijk van de afmetingen en vooral de vorm van het stuk hout. Daarom is elk stuk dat ik maak uniek.

img_1256 img_1258

Opslag

De Houtsculpturen kunnen buiten staan. Ze dienen echter wel geregeld in de olie of lak te worden gezet. (hierbij vooral de onderzijde van de voet niet vergeten). Voor een langere levensduur kunt u het beste de sculptuur van de grond af (bv. op latjes of bakstenen) onder een afdak of schuur te bewaren tijdens het najaar en de winter.

Demonstraties

Demonstratie Kettingzaag figuren / sculpturen

Geen sculptuur uit het tuincentrum! Niet hetzelfde sculptuur als u buren heeft! Een kastanjebom ziek! laat hem afzagen op 3 meter en wij maken er een beeld naar wens van. U vraagt wij zagen ! Is het niks, dan is het nog altijd brandhout!!

De demonstraties van kettingzaag kunst zijn echte publieksmagneten en kunnen met een beetje creativiteit enorm aan meerwaarde winnen.Door na afloop een tentoonstelling te verzorgen gedurende dagen of weken, met na afloop de verkoop van de hout sculpturen, al dan niet voor een goed doel.

Veel publiciteit dus als u het goed aanpakt. Ook zijn het publieksmagneten op bedrijfsfeesten, waarbij het vervaardigde kunstwerk na afloop van het evenement een permanente plek kan krijgen in bijvoorbeeld in het kantoor van het bedrijf. Het combineren van demonstratie en workshop kan vaak een goede optie zijn. De duur van de demonstratie wordt bepaald door thema en grootte maar ligt doorgaans tussen 3 en 6 uur. Afhankelijk van uw budget kunnen er natuurlijk meerdere beeldhouwers gelijktijdig actief zijn!

Stuur ons een mail voor een prijsopgaaf.

Noorwegen 2013

Vikingheads

_MG_3360

HandPuppet Oak

Longhorn

Texas oak longhorn

Oak

optical 3d sail boat