Demonstratie Kettingzaag figuren / sculpturen

Geen sculptuur uit het tuincentrum! Niet hetzelfde sculptuur als u buren heeft! Een kastanjebom ziek! laat hem afzagen op 3 meter en wij maken er een beeld naar wens van. U vraagt wij zagen ! Is het niks, dan is het nog altijd brandhout!!

De demonstraties van kettingzaag kunst zijn echte publieksmagneten en kunnen met een beetje creativiteit enorm aan meerwaarde winnen.Door na afloop een tentoonstelling te verzorgen gedurende dagen of weken, met na afloop de verkoop van de hout sculpturen, al dan niet voor een goed doel.

Veel publiciteit dus als u het goed aanpakt. Ook zijn het publieksmagneten op bedrijfsfeesten, waarbij het vervaardigde kunstwerk na afloop van het evenement een permanente plek kan krijgen in bijvoorbeeld in het kantoor van het bedrijf. Het combineren van demonstratie en workshop kan vaak een goede optie zijn. De duur van de demonstratie wordt bepaald door thema en grootte maar ligt doorgaans tussen 3 en 6 uur. Afhankelijk van uw budget kunnen er natuurlijk meerdere beeldhouwers gelijktijdig actief zijn!

Stuur ons een mail voor een prijsopgaaf.

Noorwegen 2013

Vikingheads

_MG_3360

HandPuppet Oak

Longhorn

Texas oak longhorn

Oak

optical 3d sail boat